6 Ağustos 2012 Pazartesi

Nasıl uzun zaman olmuş!

Aslında arada bir eksikliğini hissediyorum.Bloğuma yazı yazmayı,arkadaşlarıma ziyarete gitmeyi ama inanırmısınız çok yorulmuşum bu sene sizde biliyorsunuz ve hatta aranızda bazılarınız yazdıklarımdan yoruluyordu.Ben nasıl yorulmuşum anlayın işte! Zaten yazlıkta internet çok yavaş sayfamı açmak yarım saat sürdü inanın.Nerde bir fotoğraf yüklüyeceğim mümkün değil...Zaten tatil yapmaktan misafir ağırlamaktan yada eşe dosta gitmekten boş vaktimde yok...Evin işleri,dışarı işleri sonra denizdi akşam yemeği telaşı sonrada kızımı mutlu etmek için akşamları çarşıya çıkmaktan içimden de çok gelmiyor açıkçası...Az kaldı bayramdan sonra dönüyorum....Bomba gibi yeni tarifler var bloğumuda değiştirmeyi düşünüyorum...Yok canım adını sanını değil sadece tarifleri belli başlıklar altında toplamak istiyorum...Bakalım ya bilen birine danışıcam  yada kurcalayacağım...Yokki etrafımda da blogla ilgilenen biri!!!
9 Hazirandan beri epey bir gezdim size yazdığım gibi ordan oraya gittim sonra yazlığa döndüm...Kızımın gösterileri mezuniyeti derken epey bir yoruldum...Esas bu sene daha çok yoğunuz Bildiğiniz üzere Öykü 1. sınıfa başlayacak ee benim işim esas bu sene başlıyor...Altından kalkarım umarım...daha çok başka işlerde var kafamda ama şimdilik süpriz olsun...
Şimdilik bu kadar gerisi dönünce...özlemişim yazmayı:))
Herkeze şimdiden iyi Bayramlar...Umarım herkez bol bol dinlenmiştir.Herkezi sevgiyle kucaklıyorum.

5 yorum :

  1. tatlım özledim seni...
    bombo gibi dönmeni bekliyorum :))
    öpüldün kocaman...

    YanıtlaSil
  2. Yaz gelince hepimiz aynıyız canım sıcaklardan ve gezmekten pek bişeyler üretemedik galiba:))
    Sanada şimdiden hayırlı bayramlar

    YanıtlaSil
  3. canim iyi ki geldin seni cok özledim
    yemek tariflerine Özledim


    seni bekliyoruz...

    Kendine Iyi Bak

    YanıtlaSil
  4. Galiba hepmizi yaz havası çarptı, internet sorunu bizimde yazlıkta çok fazla.Bende bu nedenle blogumu çok sık güncelleyemiyorum. Size iyi tatiller,eylülde görüşürüz inşallah.Ayrıca iyi bayramlar.

    YanıtlaSil
  5. Hoş geldin canım:)
    Yaz rehaveti koşuşturmacalar derken,artık buluşmalar ve paylaşımlar başlar inşallah.
    Özlemişim yazılarını canım yaa:)
    Tatilinin güzel geçtiğine sevindim.Nefis lezzetlerin için ellerine sağlık diyorum ve hoşgeldin dileklerimle sevgilerimi bırakıyorum.
    (Tabiiki Ereğliye geldiğinde buluşuruz,çok sevinirim:)

    YanıtlaSil