4 Ağustos 2015 Salı

YÖRSAN İLE SOFRALARIMIZA GÜNEŞ AÇTI...



Selamlar herkese biz Antalya Bloggerlarına  Bayram öncesi Yörsandan gelen paket ile bizim evimize erken bir bayram havası geldi.İlerleyen zamanlarda ben bu ürünlerden neler neler yaptım ve yapmaya devam edicem.Ramazan ayında ve o sıcaklarda dısarıda 45 derece sıcaklık vardı bize bu paketleri getiren Nursevin ablama teşekkür ederim.(nursevincelezzetler).



Yörsanın bize gönderdiği bu paket için teşekkür ederiz.Zaten severek kullandığımız ürünleri vardı ve yenileride eklendi.
Biz bayram tatilinde Kıbrıs'a gittik orda bol bol hellim peyniri yedik ama ben beğenmedim kesinlikle bizde üretilen hellim peynirleri çok daha güzel ve ordan gelirken almadım.Nasılsa evde Yörsanın hellim peyniri var diye.Bu hafta da misafirlerime hazırlıyacağım kahvaltıda hellim peyniri ile tarifler yapıcam.
Otelde çok fazla yemek çeşidinden bunalan biz döndğümüz gece hemen mutfağa girip Yörsan kaşarı ile servis ettiğim Trakya tarhanamız ile tarhana çorbası ve Yörsan tam yağlı peyniri ile servis ettiğim Çubuk makarna ve çoban salata yaptım ve Bayramın 3.günü Soframız bizim için çok çok zengindi.Şükürler olsun verilen tüm nimetlere ve sağlıklı olduğumuz için.
İşte soframızdan bir kaç kare



Yörsanın diğer ürünlerini bu linkten bulabilirsiniz.http://yorsan.com.tr/


2 yorum :

  1. afiyetle yiyin ayçacığım .. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Ayçacım bu hediyeler nasıl geliyor valla merak ediyorum ve imreniyorum :)

    YanıtlaSil