26 Nisan 2013 Cuma

Kısa Bir Ara

Herkeze merhaba,
Kısmen yoğun günler geçirsemde bende biraz bilgisayara karşı negatif  ve sevimsiz dıygular başladı.Biraz sıkıldım inanın günlerdir,bağımlısı olduğum facebook,twiter a bile girmek bakmak istemiyorum.Sanırım eşim gittiğinden beri akşamlar yalnızlıktan çok vaktimi bilgisayar başında geçirdim ve çok sıkıldııım bilgisayardan,birde sol baş parmağım bilgisayarın üstünde sürekli durmasındanmıdır bilemem sürekli kasıldı ve inanın çok korktum biraz ara vermek istedim haftasonu bir kayıt ve okuma bayramının fotoğraflarını yükleyip,hafta ortası Muğlaya eşimnz kuzenin nişanına ve onun nişan pastasını yapmaya yol alıyorum.Ordanda Antalya'ya ev aramaya gidicem aranızdan bir süre daha ayrılıcam beni anlayışla karşılayacığınızı biliyorum.Ben kendimi unutturmam merak etmeyin yakında gelicem.Hepinize kucak dolusu sevgiler.

6 yorum :

  1. Ayçacım,önce parmağında ki sorun için geçmiş olsun.
    İşlerini halledip,güle güle gidip gel canım.Bizler burada seni bekliyor olacağız:)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Yolun açık olsun canım. Güle güle git gel.. Bekliyoruz..Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. ben ise bazen kitaplara takılıp unutuyorum her şeyi ,bugün biraz bakayım dedim ,yavaş,yavaş yaz moduna girmeye başlarız,sana güzel,eylenceli vakit dilerim canım.

    YanıtlaSil
  4. Canım hayırlısı,bekliyuruz.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Biraz ara verip kendine vakit vermek cok daha guzel inan..bazen bende ayni durumda oluyorum. Nisaniniz hayirli olsun, ev islerinde kolayliklar olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil